Értékeink

 Tapasztalat

Cégünk több, mint 20 éves eredményes múltra tekint vissza az ingatlanpiacon. Legfőbb értékünk tapasztalt kollégáinkban rejlik, akik szakmai elhivatottságukkal hosszú évek óta segítik ügyfeleinket.

 Ügyfélközpontúság

Célunk nem a pillanatnyi haszon maximalizálása, hanem ügyfeleink hosszú távú elégedettségének kivívása. Egyéni igényekhez igazodóan rugalmas ügyintézést biztosítunk, akár hétvégén is elérhetőek vagyunk. Odafigyelünk ügyfeleinkre, gyorsan intézkedünk, és nem felejtjük el visszahívni sem.

 Objektivitás

Mind az érdeklődők, mint a tulajdonosok számára pontos, reális és objektív tájékoztatást nyújtunk, hogy mindenki azt találja meg, amit valójában is keres.

 Ingatlanok ismerete

Az ingatlanokról precíz adatlapot vezetünk, minden ingatlant személyesen is megnézünk, valamint professzionális technikával fotózunk.

 Helyismeret

Fontos szempont számunkra, hogy az általunk közvetített területeket pontosan ismerjük, naprakész információink legyenek a helyi fejlesztésekről, a várható változásokról, de ismerjük a környék található iskoláit, egyéb lehetőségeit is. Fő területünk Buda, azon belül a II/a. Kerület – Hűvösvölgy és környéke.  

 Teljes körű szolgáltatás

Ingatlanügyekben jártas ügyvédekkel, adószakértőkkel, hitelügyintézőkkel, energetikusokkal, kivitelezőkkel is együttműködünk, így gyakorlatilag a teljes folyamat menedzselhető az irodánkon keresztül.

 Kiterjedt ingatlan-adatbázis exkluzív ajánlatokkal

Számos saját ügyfelünk és ingatlan értékesítési megbízásunk van, valamint közös ingatlan-adatbázist üzemeltetünk több környékbeli irodával is, továbbá megbízható partnereink vannak más kerületekben, akikkel szintén szorosan együttműködünk. Emellett 2013. decembere óta a GDN Ingatlanhálózat tagjai is vagyunk.

 Saját iroda

A többi kis irodával szemben a környéken egyedül nekünk van megfelelő méretű, akadálymentes, légkondicionált, saját tulajdonú irodánk, ahol nagyobb létszámú tárgyalás is kényelmesen kivitelezhető. A technikai felszereltség kiváló, a parkolás is jól megoldott.

 

Minden jog fenntartva © CP Ingatlan Kft.
marble digital