Bemutatkozás

CP Ingatlan Kft

"A legrövidebb út hazafelé"

 

Cégünk 1994 óta működő, kis létszámú családi vállalkozás. Munkatársaink hosszú évek szakmai tapasztalatával és kiterjedt ingatlanpiaci ismeretekkel rendelkeznek. Sikereinket a több, mint 20 éves fennállásunk és az ügyfeleinktől kapott kedves szavak mellett jól jelzi, hogy számtalan visszatérő ügyfelet köszönthetünk megbízóink körében.

 

Fő profilunk a lakóingatlanok adás-vétele és bérbeadása.
Fő területünk Buda, azon belül a II/a. Kerület – Hűvösvölgy és környéke.

 

Szakmai elköteleződés

A szakmai elköteleződés és munkánk szeretete biztosítja a köztünk lévő összhangot. Ennek köszönhető, hogy  képesek vagyunk évről-évre fejlődni, és ügyfeleink számára személyre szabott, ügyfélközpontú, valóban rugalmas és kiváló minőségű, valódi szakértelemmel végzett ingatlanközvetítői szolgáltatást biztosítani.

Elégedett ügyfelek

Rég felismertük, hogy a siker titka az ügyfelek elégedettségében, nem pedig a gyors profitszerzésben rejlik. Ennek a felismerésnek köszönhetően lehetünk sikeresek oly sok éve, és állhatunk ügyfeleink rendelkezésére a legnehezebb időszakokban is.

Hatékony ingatlanközvetítés

A hatékonyabb szolgáltatás biztosítása érdekében együttműködünk a környék ingatlanirodáival, illetve több kisebb iroda összefogásának köszönhetően közös ingatlan-adatbázist üzemeltetünk.

Irodánk a MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) tagja, így még több ingatlanközvetítő partner együttműködését biztosítja ügyfeleink gyorsabb és szélesebb körű kiszolgálása érdekében.

Rendszeresen frissített weboldalunkon megtalálhatja az Önnek megfelelő házat, lakást, vagy telket Budán és Buda környékén, többek között Solymáron és Nagykovácsiban is, vagy átböngészheti belvárosi lakáskínálatunkat is.

Minden jog fenntartva © CP Ingatlan Kft.
marble digital